Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

Hei!

Minä olen Janne Kilpeläinen, Uskalla Team Performance Oy:n perustaja ja yrittäjä. On suuri ilo toivottaa teidät tervetulleeksi ensimmäistä kertaa nettisivuillemme!

Uuden Alun Jännitystä

Tämä on jännittävä hetki meille kaikille täällä Uskalla Team Performance Oy:ssä. Lanseeraamme nettisivumme ensimmäistä kertaa, ja olemme innoissamme siitä, että voimme jakaa kanssanne palvelumme ja asiantuntemuksemme. Nettisivumme on suunniteltu teitä, asiakkaitamme, ajatellen – tarjoamaan selkeää tietoa palveluistamme, arvoistamme ja siitä, miten voimme tukea teitä ja organisaatiotanne.

Mitä Odotettavissa

Sivuiltamme löydätte kattavaa tietoa palveluistamme, kuten luennoista, tiiminrakennusohjelmista ja coaching & mentorointi -palveluista. Olemme koonneet sivuille myös hyödyllistä materiaalia ja ajatuksia siitä, miten voimme yhdessä kehittää tiimienne suorituskykyä ja yhteistyötä. Lisäksi, pidämme teidät ajan tasalla uusimmista trendeistä ja ajatuksistamme blogissamme.

Kutsu Vuoropuheluun

Toivomme, että viihdytte sivuillamme ja löydätte etsimänne tiedot. Rohkaisemme teitä myös ottamaan meihin yhteyttä – olipa kyseessä sitten kysymys palveluistamme, palaute tai yhteistyöehdotus. Yhteydenpito on meille tärkeää, sillä uskomme, että paras tapa kehittyä on kuunnella ja oppia toisiltamme.

Kiitos, että olette osa matkaamme. Odotamme innolla mahdollisuutta työskennellä kanssanne ja nähdä, kuinka voimme yhdessä saavuttaa upeita asioita.

Lämpimästi tervetuloa,

Janne Kilpeläinen
Perustaja, Uskalla Team Performance Oy