Tietoa yrityksestä

Asiantuntemusta ja Kokemusta

Uskalla Team Performance Oy yhdistää asiantuntemuksen ja käytännön kokemuksen tarjotaksemme parhaat työkalut ja menetelmät tiimien ja yksilöiden kehittämiseen. Me Uskalla -tiimissä olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan korkean suorituskyvyn ja kestävän menestyksen muuttuvassa maailmassa.

Kouluttajan tarina – Matkani Tiimityön Asiantuntijaksi

Minä, Janne Kilpeläinen, olen aina ollut intohimoisesti kiinnostunut tiimityöstä. Tämä intohimo sai alkunsa amerikkalaisesta jalkapallosta, lajista, joka opetti minulle tiimin merkityksen, yhteistyön voiman ja strategisen ajattelun. Amerikkalaisen jalkapallon parissa vietetty aika, myös Atlantin toisella puolella opiskeluaikoinani, oli käänteentekevää. Siellä opin, kuinka tärkeää on sopeutua erilaisiin tiimeihin ja kulttuureihin, ja miten yksilöiden vahvuudet voidaan yhdistää saavuttamaan yhteisiä päämääriä. Nämä päämäärät saavutetaan tekemällä niiden eteen pitkäjänteisesti työtä – yhdessä!

Amerikkalaisen jalkapallon jälkeen siirryin urheilumaailmasta yritysmaailmaan. Tämä vaihe urallani on mahdollistanut minulle lukuisia tilaisuuksia osallistua eri yritysten ja organisaatioiden tiimityön kehittämiseen. Olen työskennellyt monenlaisissa ympäristöissä, auttaen tiimejä ja organisaatioita ymmärtämään tiimityön voiman ja kehittämään tehokkaita yhteistyöstrategioita. Jokainen kokemus on vahvistanut käsitystäni siitä, että hyvin toimiva tiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Yrittäjänä Uskalla Team Performance Oy:ssä olen saanut mahdollisuuden yhdistää intohimoni ja kokemukseni, tarjoten asiakkaillemme räätälöityjä tiiminrakennusohjelmia, luentoja ja coaching-palveluita. Uskon vahvasti, että jokaisessa tiimissä ja yksilössä on potentiaalia, joka voidaan vapauttaa oikeanlaisella tuella ja ohjauksella. Haluan jakaa tämän näkemyksen ja auttaa muita saavuttamaan menestyksen tiimityössä, kuten olen itse kokenut amerikkalaisessa jalkapallossa, työelämässä ja muilla toiminnan alueilla.